Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВВчера говорих със сестра си по

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВВчера говорих със сестра си по
Коментари Харесай

Братът на Кристина: Тя е един сдъвкан и и изплют човек, вероятно не осъзнава какво е станало с децата й

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Вчера приказвах със сестра си по телефона в ареста. Моите усещания с а, че тя е един сдъвкан и и изплют човек, който в продължение на доста години е изтезаван брутално. Тя е изтезавана душевен. Последните месеци тя почна доста постоянно да ми звъни и да се оплаква от издевателството вкъщи, по тази причина я посъветвах да се прибере у дома, за сезираме институциите, да наемем юрист и да се завърши с този смут.   

Това разяснява в ефира на бТВ братът на Кристина - майката, арестувана за убийството на двете си деца в Сандански, Илиян Дунчев. 

За убийството на децата не сме говорили с нея. Според мен тя към момента не осъзнава какво е станало с децата й. Не приказва за тях. Самият аз също не повеждам диалозите ни към тази тематика, тъй като не знам по какъв начин ще реагира и до какво ще докара това, разяснява Дунчев. 

Психиката й е разрушена, лабилна. Тя завоюва делото против бащата на децата си за домашно населие и от този момент чувствам една разтуха в нея, тъй като преди този момент тя доста се опасяваше за това дело, тя беше изгубила всякакво доверие, че някой може да й помогне и че ще бъде прието едно закононарушение, осъществявано с години безусловно в задния двор на полицията, тъй като къщата им е по-близко до Районното ръководство, в сравнение с служебния полицейски паркинг, описа братът.

То не е било единствено психическо принуждение, а и физическо. От последния побой тя си има здравно за лека телесна щета, посочи той. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР